Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ηλιούπολη: Η οικογένεια του αστυνομικού ζητάει τώρα την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του

Το ανήλικο παιδί, που μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστό που βρισκόταν και με καταγγελίες από τη μητέρα και το ίδιο το θύμα να δηλώνει πως συνυπήρξαν στο σπίτι – κολαστήριο, διεκδικούν η μητέρα και ο αδελφός του καταδικασθέντος αστυνομικού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλιούπολη: Η οικογένεια του αστυνομικού ζητάει τώρα την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της Ηλιούπολης, μετά το αίτημα που φέρεται να καταθέτει η οικογένεια του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος εξέδιδε την 19χρονη, ζητώντας την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του, η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε μετά τις καταγγελίες της μητέρας της.

Σε αυτές ανέφερε πως υπό απειλές και εκβιασμούς από τον αστυνομικό, αναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού, φοβούμενη για τη ζωή του και της ίδιας. Άμεση υπήρξε η αντίδραση των δικηγόρων τόσο της 19χρονης, όσο και της μητέρας του παιδιού. Ηλιούπολη-οικογένεια αστυνομικού: Ζητεί την επιμέλεια της 9χρονης κόρης

Ο δικηγόρος της 19χρονης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους “διέταξε” για άλλη μια φορά ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να “λάμψει” η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την πόρτα κλειστή βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Το οικείο περιβάλλον του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει “σαν νέο θύμα” στο νέο τους “παιχνίδι”.

Ηλιούπολη-οικογένεια αστυνομικού: Ζητεί την επιμέλεια της 9χρονης κόρης

Άρα ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχε ανατεθεί η επιμέλεια; Για άλλη μια φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει ακατάλληλη την μητέρα μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως η ίδια η 19χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Περιμένουμε δικαίωση». Ηλιούπολη-οικογένεια αστυνομικού: Ζητεί την επιμέλεια της 9χρονης κόρης

Συνήγορος μητέρας: Πάντα κατέστρωνε σχέδια για να απομακρύνει το παιδί

Η κόλασή της άρχισε όταν ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στον αστυνομικό για τις δράσεις, δήλωσε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Ελισάβετ Τσέρτου. «Τέλεσαν γάμο το 2010 και η κορούλα ήρθε στη ζωή το 2011, το παιδί είναι σχεδόν 10 χρονών σήμερα. Όσο ήταν παντρεμένοι, έπεσε στην αντίληψη της μητέρας ότι ο αστυνομικός είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές με διάφορες ερωμένες και γενικότερα υπήρχε μία κίνηση στο σπίτι σχετικά με αυτό το ζήτημα. Υποπτευόταν κάποια πράγματα η μητέρα σχετικά με τα sites και με το internet, ενώ πολύ συχνά ο αστυνομικός έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε 4-5 μέρες μετά. Όταν εξέφρασε τη γνώμη της η πελάτισσά μου στον αστυνομικό και έκανε ερωτήσεις, τότε άρχισε η κόλασή της. Άρχισε η βία, άρχισε ο εγκλεισμός στο σπίτι στην Ηλιούπολη και σε άλλα σπίτια. Μέχρι εκεί μου επιτρέπεται να αναφέρω κάποια πράγματα» ανέφερε στον ΣΚΑΙ. Ηλιούπολη-οικογένεια αστυνομικού: Ζητεί την επιμέλεια της 9χρονης κόρης

Για το 9χρονο κορίτσι, η συνήγορος της πρώην συζύγου του αστυνομικού τόνισε ότι «πάντα καταστρώνει το σχέδιό του προκειμένου να απομακρύνει το παιδί από τη μητέρα. Ο ίδιος στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει ότι είχε την ανατροφή του παιδιού με την 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα και η ίδια η 19χρονη αναφέρει ότι πραγματικά της είχε ανατεθεί η ανατροφή του ανήλικου τέκνου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι όλοι συμβίωναν στο σπίτι της Ηλιούπολης. Εμείς έχουμε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Τρίτη θα συζητήσουμε για την επιμέλεια της μητέρας. Ο πατέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προ δύο ημερών, έχει βάλει στη διαδικασία συγγενείς. Δέχτηκα τηλεφώνημα από συνάδελφο, που μου γνωστοποίησε ότι η μητέρα και ο αδελφός του θα διεκδικήσουν την επιμέλεια. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι τα δύο τελευταία χρόνια το ανήλικο τέκνο ζει με τη γιαγιά και τον παππού, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε ο αστυνομικός ενώπιον των αρχών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ