Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Ημερίδα Υπουργείου Δικαιοσύνης: “Η εφαρμογή του χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα Κράτη Μέλη”

Μια ημερίδα στο πλαίσιο της διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης. Τι αναφέρει η πρόσκληση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ημερίδα Υπουργείου Δικαιοσύνης: “Η εφαρμογή του χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα Κράτη Μέλη”

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης οργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της “Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης” με θέμα την εφαρμογή του χάρτη θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα Κράτη Μέλη. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τι αναφέρει η πρόσκληση

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ημερίδα που διοργανώνει το υπουργείο Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της «Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης» με θέμα «Η εφαρμογή του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα Κράτη Μέλη» – Ένα χρήσιμο δικαιικό εργαλείο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

συνδιάσκεψη Υπουργών Δικαιοσύνης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΗΡΑΣ

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει και θα κηρύξει την έναρξη της ημερίδας ο υπουργός Επικρατείας, κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης. Βασικοί ομιλητές θα είναι οι Κ. Τσιάρας, Μ. Βαρβιτσιώτης, Δ. Σκαλτσούνης, Β. Σκουρής, Σ. Φλογαΐτης, Μ. Γαβουνέλη, Α. Ποττάκης, Κ. Μπόσκοβιτς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ