Ηράκλειο: Αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος και μαζί του εκλογικός σάκος – Δεν μπορεί να κλείσει η ενσωμάτωση στον νομό

Για την αναζήτησή του έχουν ενεργοποιηθεί, ακόμα, το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου.

NEWSROOM
Ηράκλειο: Αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος και μαζί του εκλογικός σάκος – Δεν μπορεί να κλείσει η ενσωμάτωση στον νομό

Μονάχα ένα εκλογικό τμήμα αναμένεται ακόμα για να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, καθώς αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος.

Ο λόγος είναι πως ένας δικαστικός αντιπρόσωπος… έχει χαθεί! Μαζί του, αγνοούνται και 1 σάκος! Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να τον εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα. Το τμήμα που εκκρεμεί είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποστηρίζει ότι έχει στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν έχει στείλει.

Αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος: Για την αναζήτησή του έχουν ενεργοποιηθεί, ακόμα, το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου

Η κ. Μαρία Ραπτάκη, από την Περιφέρεια Κρήτης, αναφέρει στο Cretalive πως όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κρήτης έχουν ενσωματωθεί στο 100%.

eurokinissi

Για την αναζήτηση του δικαστικού αντιπροσώπου έχουν ενεργοποιηθεί, ακόμα, το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου.

Η κ. Ραπτάκη αναφέρει ότι έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Ανησυχεί, ακόμα, μήπως έχει προκύψει κάτι, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, η Μαρία Ραπτάκη, αυτός είναι ο ο λόγος για τον οποίο, δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών του νομού Ηρακλείου, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο.

Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων και …λείπει και ο εκλογικό σάκος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr