Ηράκλειο: Καταγγελία μητέρας για δεύτερη υπόθεση bullying στο σχολείο της 7χρονης που φέρεται να βρέθηκε δεμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα ενός άλλου παιδιού μετέβη στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει ότι ο γιος της δέχθηκε επίθεση την Πέμπτη 25 Μαΐου.

NEWSROOM
Ηράκλειο: Καταγγελία μητέρας για δεύτερη υπόθεση bullying στο σχολείο της 7χρονης που φέρεται να βρέθηκε δεμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα καταγγελία για περιστατικό bullying στο ίδιο σχολείο που πηγαίνει η 7χρονη που κατήγγειλε ότι την άφησαν δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ethnos.gr, την ώρα που η υπόθεση της 7χρονης μαθήτριας βρίσκεται υπό έρευνα, η μητέρα ενός άλλου παιδιού μετέβη στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει ότι ο γιος της δέχθηκε επίθεση την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Ειδικότερα, η γυναίκα εξετάστηκε από αστυνομικούς, ενώ προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Μάλιστα, την καταγγελία της μητέρας του αγοριού, επιβεβαιώνει στο ethnos.gr και ο πατέρας της 7χρονης, η οποία έχει καταγγείλει πως αγόρια από το σχολείο της την έδεσαν με σχοινί και τη φίμωσαν.

Νέο περιστατικό bullying στο σχολείο που πηγαίνει η 7χρονη που καταγγέλλεται ότι βρέθηκε δεμένη

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές η καταγγελία σχολικού εκφοβισμού (bullying) απέναντι σε μία 7χρονη μαθήτρια στο Ηράκλειο Αττικής και προχωρούν στη διερεύνηση της καταγγελίας.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα λένε αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr, κατέθεσε στις Αρχές ότι δύο αγόρια από το σχολείο της την έδεσαν με σχοινί μέσα στην τουαλέτα και στη συνέχεια τη βρήκαν, σε άλλο χώρο του σχολείου και όχι στην τουαλέτα, δύο φίλες της οι οποίες την έλυσαν.

Η καταγγελία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την Ελληνική Αστυνομία καθώς το κοριτσάκι που προσήλθε με τη μητέρα του στην αστυνομία φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του που έγινε σε ειδικό παιδοψυχολόγο.

Αδιευκρίνιστο, όμως, παραμένει το πώς θα μπορούσε το παιδί από την τουαλέτα να βρεθεί σε άλλο σημείο του δημοτικού σχολείου. Επίσης, οι αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο για έρευνες, δεν εντόπισαν το σχοινί με το οποίο καταγγέλλεται πως μαθητές έδεσαν την 7χρονη.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί είναι πραγματικά σοκαριστικό. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ