Κυριακή 26 Μαϊου 2024

Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα πατέρας που απείλησε με μαχαίρι Διευθύντρια Σχολείου για την εγγραφή των παιδιών του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Οι παριστάμενοι δάσκαλοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία, που πρόλαβε τον 30χρονο πριν εγκαταλείψει το σχολικό συγκρότημα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα πατέρας που απείλησε με μαχαίρι Διευθύντρια Σχολείου για την εγγραφή των παιδιών του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ ΕΡΤ

Πρωτοφανές περιστατικό με ” πρωταγωνιστή” 30χρονο πατέρα στο Ηράκλειο, ο οποίος απείλησε με μαχαίρι Διευθύντρια Σχολείου, για την εγγραφή των παιδιών του, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ένας 30χρονος Ρομά, που πρόσφατα είχε μετοικήσει με την οικογένειά του στην περιοχή, εμφανίστηκε στο σχολείο ζητώντας την άμεση εγγραφή και φοίτηση των παιδιών του, από τα οποία το ένα είναι νήπιο, σε αυτό.

Η Διευθύντρια, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, προσπάθησε να του εξηγήσει, ότι οι εγγραφές δεν έχουν ξεκινήσει, αλλά και το προφανές, ότι χωρίς έγγραφα μετεγγραφής δεν μπορεί να υπάρξει φοίτηση για το μεγαλύτερο, ενώ για το μικρότερο προσπάθησε να εξηγήσει στον άνδρα, πως έπρεπε να απευθυνθεί σε Νηπιαγωγείο. 

Απείλησε με μαχαίρι Διευθύντρια Σχολείου: Φώναζε ότι “αδικείται ως Ρομά“

Ο 30χρονος φανερά εκνευρισμένος και φωνάζοντας ότι “αδικείται ως Ρομά“ τράβηξε τότε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και απείλησε την Διευθύντρια, απαιτώντας την άμεση εγγραφή των παιδιών. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρά το σοκ οι παριστάμενοι δάσκαλοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία, που πρόλαβε τον 30χρονο πριν εγκαταλείψει το σχολικό συγκρότημα .

Οδηγήθηκε και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τις νόμιμες διαδικασίες, ανεξάρτητα από το αν οι εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν μήνυση ή όχι σε βάρος του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ