Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ
Παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για προληπτικούς λόγους
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε σιλό που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης ξυλείας στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.
Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφερε να αποκλείσει τον κίνδυνο η φωτιά να επεκταθεί στο εσωτερικό της επιχείρησης, αλλά και σε γειτονικές επιχειρήσεις.
Στο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ένα όχημα με δύο πυροσβέστες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 33 εκατ. ευρώ Ο Ντ. Τραμπ ευχαριστεί την Τεχεράνη για ακύρωση «προγραμματισμένων εκτελέσεων» ΠΟΕΣΥ: Καταδικαστέα η δημοσιοποίηση των «off the record» δηλώσεων Ανεστίδη Σωκράτης Φάμελλος: Να ενισχυθεί ο ρόλος της Τοπικής ΑυτοδιοίκησηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

