Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

“ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ” και για τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος – Πώς θα έχουν πρόσβαση

Θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών, στο Νομικό Βήμα και στον Κώδικα Νομικού Βήματος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ” και για τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος – Πώς θα έχουν πρόσβαση Freepik

Στην υπογραφή σύμβασης προχώρησαν η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία θα παρέχεται στα μέλη της Ένωσης απεριόριστη πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», στο Νομικό Βήμα και στον Κώδικα Νομικού Βήματος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος θα αναλάβει εκείνη εξ ολοκλήρου την καταβολή της συμφωνηθείσας ετήσιας συνδρομής και θα την καλύπτει για λογαριασμό των μελών της. “ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ” και για τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

Εντός των επόμενων ημερών θα αποσταλούν, με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), σε κάθε μέλος της Ένωσης οι προσωπικοί του κωδικοί πρόσβασης στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», που θα αποτελούνται από το όνομα χρήστη (username) και το συνθηματικό εισόδου (password), τα οποία είναι μοναδικά για κάθε χρήστη-μέλος, παρέχοντας τη δυνατότητα απεριόριστου χρόνου χρήσης.

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι προσωπικοί και ο χρήστης φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τυχόν κλοπή, απώλεια ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποκάλυψη του ονόματος χρήστη και των συνθηματικών του. Ο κάθε χρήστης των εν λόγω υπηρεσιών θα έχει προσωπική πρόσβαση, που θα του εξασφαλίζει και σε ατομικό επίπεδο τη χρήση του συστήματος και θα μπορεί να αλλάζει τα συνθηματικά πρόσβασης, ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια πρόσβασης.

H Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» περιλαμβάνει, εκτός των άλλων: α) εθνική νομολογία, με αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων κάθε βαθμού σε πλήρες κείμενο, τις νομικές διατάξεις, στις οποίες στηρίχθηκε η έκδοσή τους, καθώς και βιβλιογραφικές αναφορές. β) εθνική νομοθεσία, που περιλαμβάνει όλη τη νομοθεσία του Ελληνικού κράτους από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, καθώς και τα τεύχη του ΦΕΚ από το 1833 μέχρι σήμερα, συσχετισμένα με κάθε νομοθέτημα.

«Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το πλήθος των νομικών εγγράφων που είναι συγκεντρωμένο στην ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο, επιβοηθητικό της εργασίας μας» τονίζει η Ένωση Εισαγγελέων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ