Ισραηλινός στρατός: “Περίπου 480.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας”
Η εκτίμηση που δίνει ο ισραηλινός στρατός για αρκετές ημέρες αναφορικά με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν απομακρυνθεί θεωρείται υπερβολικός από τη Χαμάς και από τη Πολιτική Προστασία

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτιμά ότι «περίπου 480.000» Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη από τα τέλη Αυγούστου, κατευθυνόμενοι προς το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
«Η εκτίμηση είναι περίπου 480.000», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας στρατιωτικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει την πόλη από τα τέλη Αυγούστου, όταν ο ΟΗΕ υπολόγισε τον πληθυσμό εκεί σε περίπου ένα εκατομμύριο.
Η εκτίμηση που δίνει ο ισραηλινός στρατός για αρκετές ημέρες αναφορικά με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν απομακρυνθεί θεωρείται υπερβολικός από τη Χαμάς και από τη Πολιτική Προστασία στη Λωρίδα της Γάζας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρέβεζα: Στον Εισαγγελέα 75χρονος για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Εύβοια – Επιχειρούν και εναέρια μέσα- ΒΙΝΤΕΟ ΝΔ: Εξελέγη νέος πρόεδρος της ΚΟ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Διαψεύδει δημοσιεύματα για προσχώρηση στη Ν.Δ. Έκρηξη φιάλης οξυγόνου σε μάντρα – Ακρωτηριάστηκε τραυματίαςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr