Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κ. Μητσοτάκης για θάνατο μαθητή στις Σέρρες: «Οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει»

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες», ανέφερε από την Τρίπολη ο πρωθυπουργός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κ. Μητσοτάκης για θάνατο μαθητή στις Σέρρες: «Οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει» ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη.

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να συμβάλλει στη διερεύνηση της υπόθεσης αυτής που στοίχισε άδικα τη ζωή σε μαθητή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι, παρά το γεγονός πως η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται πως όπως ανέφερε νωρίτερα το dikastiko.gr, ο εισαγγελέας Σερρών ζήτησε να διερευνηθούν, άμεσα, οι ευθύνες για την έκρηξη στο λεβητοστάσιο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 11χρονου μαθητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη μαθητών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ