Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Κ. Ζαχαριάδης: Στηρίζει Χ. Δούκα ενόψει β’ γύρου απέναντι στον Μπακογιάννη – “Να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα” – ΒΙΝΤΕΟ

"Όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή προεκλογικά, δεν θα μείνω απαθής, θα πάρω θέση και καλώ το ίδιο να κάνει και ο κύριος Σοφιανός και ο κύριος Παπαδάκης", τόνισε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κ. Ζαχαριάδης: Στηρίζει Χ. Δούκα ενόψει β’ γύρου απέναντι στον Μπακογιάννη – “Να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα” – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Σε δηλώσεις, για το κακό αποτέλεσμα των εκλογών για την «Ανοιχτή Πόλη» στο δήμο Αθηναίων, που οδηγεί την παράταξη στην τρίτη θέση προχώρησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, επιβεβαιώνοντας ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα στον 2ο γύρο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

«Όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή προεκλογικά, δεν θα μείνω απαθής, θα πάρω θέση και καλώ το ίδιο να κάνει και ο κύριος Σοφιανός και ο κύριος Παπαδάκης, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα. Θέλω να απευθυνθώ στους δεκάδες χιλιάδες Αθηναίους που απείχαν και να τους καλέσω στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουν, να συμμετέχουν» συνέχισε ο κ.Ζαχαριάδης.

«Θέλω να στείλω ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα. Όσοι έχουνε περάσει από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο πρέπει να στηριχθούν από όλους μας. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα, ελπίζω θα ακολουθήσουν και άλλοι διότι η συντηρητική πλειοψηφία στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ρηγματωθεί».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ