Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία Daniel: Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων της Θεσσαλίας έως τις 13 Σεπτεμβρίου

Με την ίδια απόφαση ρυθμίζονται όλα τα δικονομικά και λοιπά ζητήματα που προκύπτουν από την από την αναστολή λειτουργίας των εν λόγω Δικαστηρίων και Εισαγγελιών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κακοκαιρία Daniel: Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων της Θεσσαλίας έως τις 13 Σεπτεμβρίου Eurokinissi

Με την κακοκαιρία Daniel να αφήνει πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές για τη χώρα μας και τους κατοίκους της , την αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών που έχουν την έδρα τους στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων, καθώς και του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αποφάσισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Γ. Φλωρίδη

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Φλωρίδη αναστέλλεται η λειτουργία των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών που έχουν την έδρα τους στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων, καθώς και του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για το χρονικό διάστημα από 8 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω της εξελισσόμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Daniel».

Κακοκαιρία Daniel

EUROKINISSI

Με την ίδια απόφαση ρυθμίζονται όλα τα δικονομικά και λοιπά ζητήματα που προκύπτουν από την από την αναστολή λειτουργίας των εν λόγω Δικαστηρίων και Εισαγγελιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ