Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα – Kαταγγελία ότι οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια όρθια στα θρανία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

"Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια", έγραψε γονιός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα – Kαταγγελία ότι οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια όρθια στα θρανία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ facebook

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά και στην Αττική, όπου ένα νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα πλημμύρισε και πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών από τις σχολικές αίθουσες.

Το προαύλιο έχει γεμίσει με πολλά νερά γι’ αυτό και οι γονείς, με τη βοήθεια των δασκάλων τα απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο σχολείο είχε πλημμυρίσει και στο παρελθόν.

Κακοκαιρία

Facebook

Κακοκαιρία: Καταγγελία ότι οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία

“Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία” καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, γονιός κοριτσιού.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν τότε οι γονείς φαίνεται το νερό και η λάσπη που έχουν καλύψει όλο το δάπεδο.

Μετά τη πλημμύρα είναι άγνωστο το πότε θα λειτουργήσει ξανά το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο ανέφερε η ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ