Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021

“Καμπάνα” δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό – Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Το “Τριφύλλι” δεν θα μπορεί να έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του στους αγώνες απέναντι στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι εφέσιμη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Καμπάνα” δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό – Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός έπειτα από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό. Έτσι το “Τριφύλλι” δεν θα μπορεί να έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του στους αγώνες απέναντι στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι εφέσιμη.

Στην απολογία του ο Παναθηναϊκός ισχυρίστηκε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου και συνεπώς δεν έχει ευθύνη και δεν πρέπει να τιμωρηθεί. Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

B/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ