Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Καρδίτσα: Αποκλεισμένοι 13 μέρες μετά το πέρασμα του Ιανού – «Μας ξέχασαν χωρίς γιατρούς και τρόφιμα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καρδίτσα: Αποκλεισμένοι 13 μέρες μετά το πέρασμα του Ιανού – «Μας ξέχασαν χωρίς γιατρούς και τρόφιμα»

 

Έκκληση για βοήθεια στους αρμόδιους κάνουν δεκατρείς ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» από την Καρδίτσα οι κάτοικοι της Αργιθέας, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην περιοχή με το μαρτύριο τους να μην έχει τελειωμό.

Ο Δημήτρης Γρίβας, εγκλωβισμένος κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα όπως είπε, ο ίδιος και οι συντοπίτες του είναι αποκλεισμένοι επί 13 ημέρες, από τη στιγμή που τους χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός».

«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε», είπε νωρίς σήμερα το πρωί ο ο Δημήτρης Γρίβας, κάτοικος της περιοχής, κάνοντας στους αρμόδιους έκκληση για βοήθεια.

Ο κ. Γρίβας μιλώντας στο Οpen σημείωσε πως το ρεύμα επανήλθε μετά από επτά ημέρες και αράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι.

«Μας λένε ότι δουλεύουν τα μηχανήματα αλλά η κατάσταση είναι απαράδεκτη 13 μέρες μετά την κακοκαιρία. Δεν είχαμε ρεύμα για 7 μέρες, ούτε τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Έπρεπε να πετάξουμε όλα τα προϊόντα που καταστράφηκαν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ