Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Καταγγελία: Δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικο παρά τα μέτρα για τον Covid 19

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία: Δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικο παρά τα μέτρα για τον Covid 19

Πολίτης καταγγέλλει ότι δικαστικός επιμελητής του Εφετείου Θεσσαλονίκης, του επέδωσε εξώδικο, παρά τα μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση του Covid 19, στην κατοικία όπου διαμένει.

Ο επιμελητής του επέδωσε το έγγραφο χωρίς να φορά γάντια και χωρίς να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από το άτομο που παρέλαβε το έγγραφο.

Ειδικότερα, πολίτης κατήγγειλε πως το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Μαρτίου 2020, δικαστικός επιμελητής μετέβη σε κατοικία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να επιδώσει ένα εξώδικο, το οποίο δεν είναι δικαστικό έγγραφο, ούτε αφορά σε επείγουσα κλήση για δικαστήριο, που προβλέπεται από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19.

Κι όλα αυτά την στιγμή που ο Σύλλογος Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Θεσσαλονίκης έλαβε ομόφωνα απόφαση αποχής από επιδόσεις εγγράφων λόγω του Covid 19, με εξαίρεση συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχουν το χαρακτήρα του επείγοντος.

Ο πολίτης καταγγέλλει ακόμη ότι ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στην κατοικία και παρέδωσε το έγγραφο χωρίς να φορά γάντια, χωρίς να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από το άτομο που παρέλαβε το έγγραφο και, μάλιστα, δίνοντάς του για να υπογράψει το στυλό που ο ίδιος είχε μαζί του. Και αυτά συνέβησαν ενώ στο σπίτι διαμένει ηλικιωμένο άτομο, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν από τον Covid 19.

Πηγή: thesstoday.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ