Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Καταγγελία για “πριβέ” πάρτι και στην Κρήτη – Προσέφερε 5.000 σε νεαρή κοπέλα – ΦΩΤΟ

Προσπάθησε να τη δελεάσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε… μπροστά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία για “πριβέ” πάρτι και στην Κρήτη – Προσέφερε 5.000 σε νεαρή κοπέλα – ΦΩΤΟ Creta24

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και η έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, στη δημοσιότητα έρχεται περιστατικό προσέλκυσης νεαρών γυναικών σε «πριβέ» πάρτι, με τη δικαιολογία της «υποδοχής».

Μια τέτοια καταγγελία έδωσε στη δημοσιότητα το Creta24 και προέρχεται από μία γυναίκα 25 χρονών από χωριό του Ρεθύμνου, η οποία δέχτηκε σε προηγούμενο χρόνο, μια αντίστοιχη πρόσκληση από έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook.

Όπως περιγράφει μιλώντας στο Creta24, μόλις έγινε φίλη με τον συγκεκριμένο άνδρα, η καταγωγή του οποίου δεν είναι από την Κρήτη, της ήρθε αμέσως ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο την προβλημάτισε αρκετά.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, την προσκάλεσε σε ένα κλειστό πάρτι, καλώντας την να υποδέχεται τους υπόλοιπους προσκεκλημένους. Μάλιστα, προσπάθησε να τη δελεάσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε… μπροστά.

Creta24

Για να γίνει πιο πειστικός, της έστειλε και μια φωτογραφία με τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα γίνονταν δικά της μετά από τη συγκεκριμένη βραδιά.

Creta24

Η κοπέλα δεν δέχτηκε την πρόσκληση του συγκεκριμένου άνδρα.  

Συγκεκριμένα, του απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και έτσι ο ίδιος, δε πρόλαβε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το μέρος και την ώρα που θα πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη – υποτιθέμενη εκδήλωση. Στη συνέχεια η ίδια τον διέγραψε από το προφίλ της και διακόπηκε κάθε επικοινωνία τους. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ