Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία για βιασμό στη Λάρισα: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού – Τι είπε ο Κούγιας

Η γυναίκα περιγράφει, στην έγκλησή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, τον εφιάλτη που έζησε σε περιοχή του νομού μέσα στο αυτοκίνητό της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία για βιασμό στη Λάρισα: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού – Τι είπε ο Κούγιας

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στη Λάρισα έπειτα από την καταγγελία για βιασμό που έκανε εκπαιδευτικός και ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ο προϊστάμενός της. Η γυναίκα έδωσε στις αρχές  το φόρεμα που φορούσε ως αποδεικτικό στοιχείο και πραγματοποιήθηκε γενετικός έλεγχος.

Τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, δειχνουν το χρωμόσωμα ενός άνδρα. «Προσκομίστηκαν στα εργαστήρια μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά μεταξύ των βιολογικών υλικών και υπάρχει γενετικό υλικό dna τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι άνδρας. Το αποτέλεσμα είναι αξιοποιήσιμο για συγκριτικές μελέτες» δήλωσε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος. Καταγγελία για βιασμό

Η γυναίκα περιγράφει, στην έγκλησή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, τον εφιάλτη που έζησε σε περιοχή του νομού μέσα στο αυτοκίνητό της. Όπως δήλωσε αισθάνεται «αηδία, φόβο και ενοχές» ενώ πρόσθεσε: «Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Οι στιγμές που είμασταν μαζί. Προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας». επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί.

Καταγγελία για βιασμό: Αρνείται τις κατηγορίες ο προϊστάμενος

Ο προϊστάμενος αρνείται κάθε κατηγορία και όπως μετέφερε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, προχωρά σε αγωγές και μηνύσεις.

«Δε γνωρίζουν ότι η Δικαιοσύνη αυτές τις υποθέσεις τις μεταχειρίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα» τονίζει και επισημαίνει: «Να γνωρίζουν αυτοί που θέλουν να λύσουν με αυτόν τον τρόπο τέτοια υπηρεσιακά προβλήματα ότι η Δικαιοσύνη είναι πολύ σκληρή με αυτούς που κάνουν ψευδείς μηνύσεις. Καταγγελία για βιασμό

Από την πλευρά της καταγγέλλουσας ο δικηγόρος της Θωμάς Παπαλιάγκας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός κάνει έκκληση σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν. «Η παθούσα κάνει έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι τέτοιο οπωσδήποτε να μιλήσουν και να μην φοβηθούν ούτε τους βρυχηθμούς για αγωγές και μηνύσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άντρα στην εισαγγελία έφθασαν και άλλες καταγγελίες, στο σύνολο 19. Μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ