Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία Κασσελάκη για εκλογική διαδικασία: “Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση μελών”

"Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα", αναφέρει στην ανάρτησή του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία Κασσελάκη για εκλογική διαδικασία: “Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση μελών” EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες και αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζει στους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή “να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ