Δευτέρα 12 Μαϊου 2025

Κατασχέθηκαν 18.713 προϊόντα-μαϊμού στην Κρήτη – Πρόστιμα 98.000 ευρώ

Έλεγχοι του υπουργείου Ανάπτυξης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατασχέθηκαν 18.713 προϊόντα-μαϊμού στην Κρήτη – Πρόστιμα 98.000 ευρώ ΔΙΜΕΑ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 18.713 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, στελέχη της ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης διενήργησαν έλεγχο στην Περιφέρεια Κρήτης, 7 με 9 Μαΐου, σε συνέχεια ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 18.713 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ, ενώ για τους παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας περί εμπορικών σημάτων τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ