Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022

Κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία με τη μέθοδο της “αγκαλιάς” – ΦΩΤΟ

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις Ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το κατασχεθέν ρολόι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία με τη μέθοδο της “αγκαλιάς” – ΦΩΤΟ astynomia.gr

Στην κατάσχεση κλεμμένου ρολογιού προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν ανάπτυξης διεθνούς συνεργασίας μέσω INTERPOL και ανταλλαγής πληροφοριών με τις Ιταλικές Αρχές, εντοπίστηκε στην Αθήνα και κατασχέθηκε πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία.

Ειδικότερα το ανωτέρω ρολόι είχε κλαπεί το 2021 στην Ιταλία, όταν άγνωστη γυναίκα δρώντας με τη διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της “αγκαλιάς”, κατάφερε να το αφαιρέσει από τον παθόντα και να διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή από αυτόν.

Ρολόι

astynomia.gr

Το συγκεκριμένο ρολόι εντοπίστηκε στην κατοχή άνδρα, ο οποίος το είχε αγοράσει, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, από ιστοσελίδα πώλησης κοσμημάτων της αλλοδαπής, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς αυτού.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις Ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το κατασχεθέν ρολόι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ