Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Κατάστημα δώρων του Λευκού Οίκου:  Σχεδιάζεται αναμνηστικό νόμισμα με τίτλο  «Ο Τραμπ νίκησε τον κορονοϊό»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατάστημα δώρων του Λευκού Οίκου:  Σχεδιάζεται αναμνηστικό νόμισμα με τίτλο  «Ο Τραμπ νίκησε τον κορονοϊό»

Το νόμισμα θα είναι το τελευταίο σε μια σειρά αναμνηστικών νομισμάτων που εκδόθηκαν στη διάρκεια της  θητείας του Αμερικανού προέδρου.

Θα εκδοθεί για τον εορτασμό του γεγονότος ότι ο πρόεδρος Τραμπ “νίκησε προσωπικά” τον πανδημικό ιό Covid, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του καταστήματος δώρων, το οποίο όπως εξηγεί το Reuters δεν συνδέεται με τον Λευκό Οίκο.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι δυνατός σε μυθικό επίπεδο», αναφέρει ο σχεδιαστής Άντονι Τζιανίνι  σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι ο σχεδιασμός του νομίσματος θα παραμείνει μυστικός.

Ο Άντονι Τζιανίνι είναι  καλλιτέχνης γραφικών  που ειδικεύεται στο σχεδιασμό υπερ-ηρώων.

Ο Τραμπ, με την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, είπε στους Αμερικανούς να μην φοβούνται τον κορονοϊό και να βγουν έξω, ενώ έβγαλε τη μάσκα προσώπου για να ποζάρει στις φωτογραφίες. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες αφότου διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό.

Το κατάστημα δώρων του Λευκού Οίκου είχε εκδώσει αναμνηστικό νόμισμα και εν όψει της ιστορικής συνόδου κορυφής μεταξύ του Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιόγκ-Ουν, στη Σιγκαπούρη το 2018.

Το κατάστημα δώρων του Λευκού Οίκου έχει αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες για το αναμνηστικό νόμισμα «Ο Τραμπ νίκησε τον Covid».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ