Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Καταστηματάρχης απειλούσε να πέσει από τον 1ο όροφο του Πρωτοδικείου Ρόδου – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος-μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταστηματάρχης απειλούσε να πέσει από τον 1ο όροφο του Πρωτοδικείου Ρόδου – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Καταστηματάρχης απειλεί να πέσει από τον 1ο όροφο του Πρωτοδικείου Ρόδου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, καθώς ιδιοκτήτης καταστήματος-μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του, απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, οι αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο, χωρίς να κατέβουν καν από το αυτοκίνητο.

Γιατί απειλεί να πέσει από τον 1ο όροφο του Πρωτοδικείου

Θέλει να ανακληθεί η απόφαση, καθώς δηλώνει κατεστραμένος οικονομικά και απελπισμένος, Απειλεί να πέσει, ενώ η σύζυγός του και ο πατέρας του τον εκλιπαρούν να κατέβει.

Ο ίδιος ζήτησε πριν από λίγο να μιλήσει στη Ροδιακή προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματα του σε όλον τον κόσμο και ζήτησε τη συμπαράσταση όλου του κόσμου προκειμένου να μη βρεθεί και άλλος στην ίδια θέση με αυτόν.

Λίγο μετά τις 11.15, γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής έφτασε στο σημείο του συμβάντος.

Στελέχη της υπηρεσίας, εφαρμόζοντας το σχετικό σχέδιο, άνοιξαν ειδικό δίχτυ προστασίας στο έδαφος, κάτω από το σημείο που βρίσκονταν ο συμπολίτης μας.

Ο ίδιος πείστηκε τελικά και μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου και στη συνέχεια ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

ΒΙΝΤΕΟ: RODIAKI.GR

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ