Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τη διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού – Το βίντεο με τους χορούς ενώ δίπλα περνούσαν φορεία

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τη διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού – Το βίντεο με τους χορούς ενώ δίπλα περνούσαν φορεία facebook

Κατεπείγουσα ΕΔΕ διατάχθηκε το βράδυ της Παρασκευής για τη Διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς.

Ενώ ακούγεται το «Βάλε το Κόκκινο Φουστάνι» και μέλη του προσωπικού χορεύουν, φαίνεται να περνά ανάμεσα από τους ίδιους και την ορχήστρα ένα φορείο, με ασθενή που σέρνει ο τραυματιοφορέας γρήγορα, ενώ ακολουθεί μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Την κατεπείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού: Η Διενέργεια της ΕΔΕ ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1 η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Οργισμένη αντίδραση Πολάκη

Ανάρτηση σε οργισμένο ύφος έκανε ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο Facebook, η οποία συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Ο απόλυτος εξευτελισμος.
Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!!
Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!
Υγ.Αν ήμασταν εμείς τα καναλια της λασπης και της διαπλοκής θα έκραζαν δέκα μέρες όπως έκαναν τότε που εγκαινίασα την τοποθέτηση δυο μηχανημάτων και το νέο Φαρμακειο στον Ερυθρο και με ρωτουσαν για το διοικητή της Νικαιας που είχαμε διώξει εμείς .(ήταν τότε που τους είπα το «ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ»)
Τωρα σιωπή και παλαμάκια στη χορεύτρια Διοικητρια που είχαμε διώξει εμείς από το νοσοκομείο Ελενα και η οποία εχει στήσει πανηγυρι απευθείας αναθέσεων και πελατειακών μετακινήσεων στο ιστορικό νοσοκομείο του Ερυθρού!!!”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ