Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Κατερινόπουλος για τα τρία νεκρά παιδιά: Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που “δείχνουν” εγκληματική ενέργεια

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως «χάθηκε χρόνος» και πως το τρίτο παιδί που πέθανε, δηλαδή η Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να είχε σωθεί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατερινόπουλος για τα τρία νεκρά παιδιά: Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που “δείχνουν” εγκληματική ενέργεια pelop.gr

Για την συγκλονιστική υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα μίλησε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος ο οποίος για ακόμα μία φορά εξέφρασε την  άποψη πως ο θάνατος των κοριτσιών έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο STAR ο κ. Κατερινόπουλος, τα στοιχεία που συνηγορούν σε κάτι τέτοιο είναι δύο: το ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα και το ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν το Σαββατοκύριακο.

«Δεν είμαι ειδικός ή επιστήμονας, αλλά αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα είχαμε τους θανάτους των παιδιών “με τη σειρά”, δηλαδή θα πέθαιναν τα παιδιά από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Εδώ όμως οι θάνατοι είναι σε διαφορετικές ηλικίες. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι θάνατοι έγιναν το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή μόνο το Σαββατοκύριακο ισχύει η κληρονομικότητα, αν υπήρχε; Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πάτρα 3 παιδιά

star

Ο Θανάδης Κατερινόπουλος πιστεύει πως οι δράστες ή ο δράστης είχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έκανε τα εγκλήματα μόνο τα Σαββατοκύριακα. «Ο Χάρος αποφάσισε Σαββατοκύριακο να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια;» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Πάτρα 3 παιδιά: «Θα μπορούσε να σωθεί το τρίτο παιδί»

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, τα οποία θα ρίξουν «άπλετο φως» στην υπόθεση.

«Οι επιστήμονες οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Βεβαίως, “μπούσουλας” θα είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις, αλλά και η αστυνομία οφείλουν να ερευνήσουν και άλλα στοιχεία για να βρουν τους δράστες ή τον δράστη και να δώσουν μία απάντηση στην οικογένεια που έχει τον πόνο της από αυτούς τους θανάτους». Πάτρα 3 παιδιά

Μάλιστα, ο κύριος Κατερινόπουλος θεωρεί πως «χάθηκε χρόνος» και πως το τρίτο παιδί που πέθανε, δηλαδή η Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν οι αρχές είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση. 

«Και οι τρεις περιπτώσεις είναι δολοφονίες. Εύχομαι να διαψευστώ. Θα είναι η έκπληξη του αιώνα, αν δεν είναι έγκλημα. Λυπάμαι τα άμοιρα παιδάκια και τους άμοιρους γονείς» δηλώνει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ