Σάββατο 25 Μαϊου 2024

Κατέρρευσε ψευδοροφή στον “Ευαγγελισμό”: Τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες – ΦΩΤΟ

Η μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η δεύτερη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατέρρευσε ψευδοροφή στον “Ευαγγελισμό”: Τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες – ΦΩΤΟ Twitter

Ανησυχία προκλήθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς κατέρρευσε ψευδοροφή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενες. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στην κουζίνα όπου ετοιμάζονται τα γεύματα για τη Μονάδα Μεταμοσχευμένων Νεφροπαθών.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η δεύτερη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο οροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών. Όταν ακουσαν το θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους εσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα.

Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιηθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια. Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο.

Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ