Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023

Κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα: Την Κυριακή ανοίγει η μεσαία λωρίδα – Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία – ΒΙΝΤΕΟ

Στόχος πριν από τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα, δήλωσε ο κ. Παπανικόλας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα: Την Κυριακή ανοίγει η μεσαία λωρίδα – Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία – ΒΙΝΤΕΟ ertnews.gr

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου μετά την κατολίσθηση που συνέβη στην Κακιά Σκάλα την Πέμπτη, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Κακοκαιρία Άριελ

korinthostv.gr

Όπως είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας στην ΕΡΤ1, την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα και πριν από τις γιορτές αναμένεται να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα: Στόχος είναι να δοθεί και η αριστερή λωρίδα πριν τις γιορτές

«Κλειστές είναι οι 2 λωρίδες αυτή τη στιγμή και είναι ανοιχτή η μία. Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας και την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν από τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε «εκπλήξεις» όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικόλας.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο βράχος έπεσε από 100 μέτρα ύψος σε περιοχή εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου. «Οι φράχτες στα πρανή είναι από προηγούμενες εργολαβίες από παλιά και το σημείο που έγινε η κατολίσθηση είναι εκτός της παραχώρησης του έργου, ήταν σωστά σχεδιασμένοι οι φράχτες, εμείς παρακολουθούμε τις μετακινήσεις. Η συντήρηση του έργου εντός των ορίων είναι δική μας. Υπάρχουν όρια παραχώρησης στα οποία έχουμε βάλει και φράχτες», είπε και πρόσθεσε πως εκτός των ορίων η ευθύνη είναι του υπουργείου και για να υπάρξει επέμβαση εκτός ορίων πρέπει να υπάρξει εντολή από το Δημόσιο.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ