Κερατσίνι: Πλήθος κόσμου στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα – ΦΩΤΟ
Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην πορεία μνήμης για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο αντιφασίστας καλλιτέχνης βρήκε τραγικό θάνατο από το μαχαίρι του οπαδού της Χρυσής Αυγής Γιώργου Ρουπακιά.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Οι γονείς του, συγγενικά του πρόσωπα, φίλοι, γνωστοί καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από πολιτικές παρατάξεις και οργανώσεις, βρίσκονται ήδη στο σημείο για να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η πορεία γίνεται τα στενά του Πειραιά και τη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρκόπουλο: Χειροπέδες σε άνδρα για εμπρησμό από πρόθεση Ν. Ανδρουλάκης: «Δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η φωνή της Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΘ» Φεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίο Άρεως: Ισραηλινός επιτέθηκε σε εκδότρια – Η καταγγελία του Συλλόγου ΒιβλιοχαρτοπωλώνΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr
 
