Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2025

Κέρκυρα: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 59χρονου γιατρού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η νέα αυτή καταγγελία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα για τα περαιτέρω

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κέρκυρα: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 59χρονου γιατρού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Eurokinissi

Νέα καταγγελία σε βάρος του 59χρονου γιατρού στην Κέρκυρα ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με corfutvnews.gr, μια ακόμη γυναίκα πήγε την Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα και έδωσε κατάθεση που αφορά προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε προηγούμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, η 35χρονη γυναίκα, πήρε θάρρος από την καταγγελία της 18χρονης και κατέθεσε στην Ασφάλεια ότι το περιστατικό έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η νέα αυτή καταγγελία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Για την πρώτη υπόθεση, ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ