Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

Κηδεία Γεράσιμου Μιχελή – Η ομάδα του «Παρά πέντε» στο τελευταίο αντίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρόντες στο τελευταίο «αντίο» Γιώργος Καπουτζίδης, Αγγελική Λάμπρη, Αργύρης Αγγέλου, Παύλος Ορκόπουλος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κηδεία Γεράσιμου Μιχελή – Η ομάδα του «Παρά πέντε» στο τελευταίο αντίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελείται η κηδεία του ηθοποιού Γεράσιμου Μιχελή, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών στο τελευταίο «αντίο».

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών.

ΚΘΒΕ για Γεράσιμο Μιχελή

Γεράσιμος Μιχελής / ΚΘΒΕ

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν συνάδελφοί του από το «Παρά 5», τη σειρά που τον έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό, εκ των οποίων οι Γιώργος Καπουτζίδης, Αγγελική Λάμπρη, Αργύρης Αγγέλου, Παύλος Ορκόπουλος κ.ά.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσε η ομάδα του «Παρά 5» αλλά και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, από το οποίο αποφοίτησε και το οποίο σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για έναν «άξιο ηθοποιό που υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και σεμνότητα το θέατρο και άφησε το προσωπικό του στίγμα, την ερμηνευτική του ευαισθησία και ποιότητα στην Τέχνη του».

Κηδεία Γεράσιμου Μιχελή

EUROKINISSI

Κηδεία Γεράσιμου Μιχελή

EUROKINISSI

Κηδεία Γεράσιμου Μιχελή

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ