Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Κιλκίς: Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό που του έκοβε κλήση

Ο 49χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κιλκίς: Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό που του έκοβε κλήση EUROKINISSI

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (11/1) στη Γουμένισσα Κιλκίς, όταν 58χρονος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 49χρονο αστυνομικό, ενώ του βεβαίωνε κλήση για παράνομη στάθμευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για παράνομα σταθμευμένο όχημα στην περιοχή και μετέβησαν στο σημείο με περιπολικό.

Κατά τη διαδικασία βεβαίωσης της παράβασης, ο οδηγός εμφανίστηκε, αρχικά εξύβρισε τους αστυνομικούς και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, πατώντας γκάζι και παρασύροντας τον αστυνομικό.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν λάβει εξιτήριο.

Ο 58χρονος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τις Αρχές και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ