Κινηματογραφική καταδίωξη 22χρονου οδηγού στο Κορωπί
Ο 22χρονος αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας.

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε χθες βράδυ (22/10) στο Κορωπί όταν 22χρονος οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας ενώ οδηγούσε δίτροχο χωρίς πινακίδες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Ευελπίδων και Βασιλέως Κωνσταντίνου και αντί να συμμορφωθεί, ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επιχειρώντας να διαφύγει.
Η καταδίωξη ολοκληρώθηκε με την ακινητοποίηση του νεαρού οδηγού από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ με μέτρηση 0,27 mg/l, πάνω από το επιτρεπόμενο όριο των 0,22 mg/l.
Σημειώνεται ότι πριν από έναν μήνα στον 22χρονο είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες λόγω επικίνδυνων ελιγμών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παράδοση κοκαΐνης με… ηλεκτρικό πατίνι – Στον εισαγγελέα δύο άτομα EuroLeague: Σύλληψη διαιτητή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ποινή 44 ετών σε 63χρονο για βιασμό και ασέλγεια 12χρονων αγοριών – Εκτιτέα τα 25 έτη Χημικά και κρότου λάμψης σε διαμαρτυρία εκπαιδευτικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr