Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021

Κινηματογραφικό ριφιφί στην Κυψέλη: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 110.000 ευρώ και κοσμήματα

Οι διαρρήκτες που πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3- 4 άτομα σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 150 κιλών και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κινηματογραφικό ριφιφί στην Κυψέλη: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 110.000 ευρώ και κοσμήματα

Κυψέλη ριφιφί: Κινηματογραφική ληστεία με τη μέθοδο του ριφιφί στο πιο πυκνοκατοικημένο σημείο της Αθήνας… την Κυψέλη! Αυτό δεν εμπόδισε τους κακοποιούς να σηκώσουν ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 110.000 ευρώ και κοσμήματα.

Το περιστατικό δηλώθηκε στις αστυνομικές Αρχές πριν από πέντε ημέρες, ενώ οι ΄κλέφτες διέρρηξαν στον χώρο που χρησιμοποιεί σαν αποθήκη στην Κυψέλη ένας ιδιώτης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες μπήκαν στο χώρο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο, αφού άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία γειτονικής ακατοίκητης κατοικίας. Κυψέλη ριφιφί

Οι διαρρήκτες που σύμφωνα με το newsit.gr, πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3- 4 άτομα σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 150 κιλών και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Μέσα στο σιδερένιο κουτί βρίσκονταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του στο Α.Τ Κυψέλης που κατήγγειλε το περιστατικό το πόσο των 110.000 ευρώ και κοσμήματα.

Ο τρόπος με τον οποίο «χτύπησαν» οι δράστες, δείχνει άτομα τα οποία είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την… επιχείρηση τους και γνώριζαν τι βρίσκεται μέσα στην αποθήκη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ