Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Κλειστά λόγω εξέλιξης της κακοκαιρίας και όλα τα σχολεία στους δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού και Μαραθώνα

"Η σχετική απόφαση κρίθηκε αναγκαία καθώς οι μαθητές των συγκεκριμένων σχολείων δεν προέρχονται μόνο από το δήμο στον όποιο αυτά λειτουργούν, αλλά και από άλλους δήμους στους οποίους συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα λόγω κακοκαιρίας", αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κλειστά λόγω εξέλιξης της κακοκαιρίας και όλα τα σχολεία στους δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού και Μαραθώνα Eurokinissi

Κλειστά θα παραμείνουν τελικά την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και όλα τα σχολεία στους δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού και Μαραθώνα σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως έγραψε νωρίτερα το dikastiko.gr, το απόγευμα της Τρίτης δόθηκε στη δημοσιότητα η απόφαση για το ποια σχολεία στο λεκανοπέδιο θα λειτουργήσουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη.

Ειδικότερα, η απόφαση ελήφθη μετά τη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τους εκπροσώπους των 66 δήμων του λεκανοπεδίου. 

Στην απόφαση πλέον προστίθεται και η νεότερη οδηγία, σχετικά με τα σχολεία στους Δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού και Μαραθώνα καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο υπερτοπικός χαρακτήρας των συγκεκριμένων σχολείων οδηγεί στην απόφαση να μη λειτουργήσουν διά ζώσης.

Όπως αναφέρεται, “η σχετική απόφαση κρίθηκε αναγκαία καθώς οι μαθητές των συγκεκριμένων σχολείων δεν προέρχονται μόνο από το δήμο στον όποιο αυτά λειτουργούν, αλλά και από άλλους δήμους στους οποίους συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα λόγω κακοκαιρίας”.

Κλειστά σχολεία

Eurokinissi

Κλειστά σχολεία: Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Λόγω του υπερτοπικού τους χαρακτήρα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Πειραματικά, Εσπερινά, κ.α.) αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης.

Η σχετική απόφαση κρίθηκε αναγκαία καθώς οι μαθητές των συγκεκριμένων σχολείων δεν προέρχονται μόνο από το δήμο στον όποιο αυτά λειτουργούν, αλλά και από άλλους δήμους στους οποίους συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα λόγω κακοκαιρίας.

Επιπλέον, λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας και μετά από σχετικά αιτήματα των δημοτικών αρχών κλειστά θα είναι αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία στους δήμους Φιλοθέης -Ψυχικού και Μαραθώνα. Η σχετική απόφαση έρχεται σε συνέχεια της απόφασης που προηγήθηκε νωρίτερα για το σύνολο των σχολείων στην Αττική.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ