Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Κωνσταντίνος Γώγος: “Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο”

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος με τη τη συνεργασία της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία… στην Πράξη» παρουσιάζουν το βιβλίο «Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο», το οποίο αποτελεί μία δωρεάν προσφορά προς όλους τους δικηγόρους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωνσταντίνος Γώγος: “Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο”

“Ζούμε σε μία εποχή όπου η Δικηγορία αλλάζει ριζικά. Οι επί μία δεκαετία συνεχείς αλλαγές αλλά και η τελευταία περιπέτεια του Covid – 19 έχουν οδηγήσει το Δικηγορικό Λειτούργημα σε μία περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Η ένταξη της Δικηγορίας στην ψηφιακή εποχή μας έχει κατακλύσει με δεδομένα τα οποία δεν είχαμε στο παρελθόν. Παρά τις θεωρητικές αναλύσεις, τα νέα νομολογιακά δεδομένα και τις συνεχείς νομικές τροποποιήσεις, υπάρχει ένα κομμάτι που αφορά την Δικηγορία στην πράξη και στο οποίο φανερώνεται μία έλλειψη υποδειγμάτων και οδηγιών ειδικά στους νέους συναδέλφους.

Σήμερα με τη συνεργασία της παράταξης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Σύγχρονη Δικηγορία… στην Πράξη» σας παρουσιάζουμε το βιβλίο «Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο», το οποίο αποτελεί μία προσφορά προς τους συναδέλφους.

Το βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τρίτομης συλλογής, η οποία θα διατίθεται δωρεάν και στην οποία θα περιλαμβάνονται υποδείγματα δικογράφων για όλο το φάσμα της ποινικής δικηγορίας.

Το βιβλίο προλογίζει ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

Το βιβλίο θα διατίθεται σε έντυπη μορφή στα γραφεία των επιμελητών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – The Greek Lawyer

Θερμές ευχαριστίες στο dikastiko.gr, το οποίο και αποτελεί το χορηγό επικοινωνίας της ανωτέρω προσπάθειας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Χ. Γώγος

Δικηγόρος Αθηνών”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ