Δευτέρα 12 Μαϊου 2025

Κορυδαλλός: Σύλληψη 32χρονου για διακεκριμένες κλοπές από εκκλησίες

Το χρονικό της σύλληψης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κορυδαλλός: Σύλληψη 32χρονου για διακεκριμένες κλοπές από εκκλησίες EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσε» ένας 32χρονος που φέρεται να ευθύνεται για σειρά διακεκριμένων κλοπών από ιερούς ναούς στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος εντοπίστηκε να κινείται με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε, από τον Μάρτιο του 2025 είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις διακεκριμένες κλοπές σε ναούς, αφαιρώντας κυρίως τάματα και χρυσαφικά.

Η έρευνα επεκτάθηκε και στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά χαρτονομίσματα, δύο τρίφτες και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και πλαστών χαρτονομισμάτων, καθώς και για παράνομη οδήγηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ