Κως: Σύλληψη 51χρονου φυγόποινου – Ποινή κάθειρξης άνω των 15 ετών
Γιατί είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κέρκυρας
EUROKINISSI Στα χέρια των αστυνομικών αρχών στην Κω βρίσκεται 51χρονος που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 13 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 51χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω, καθώς είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας σε ποινή φυλάκισης 15 ετών και 4 μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή ύψους 41.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς είχε κριθεί ένοχος για σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων διευκόλυνση εξόδου από την ελληνική επικράτεια πολιτών τρίτων χωρών με σκοπό το οικονομικό όφελος, παράνομη επανείσοδος στη χώρα, καθώς και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Μετά τη σύλληψή του κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, ενώ η υπόθεση χειρίζεται πλέον η αρμόδια εισαγγελική αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σαντορίνη: Σεισμός 3,2 Ρίχτερ κοντά στο Μεγαλοχώρι Aστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο – Δέκα συλλήψεις Μπλόκο Νίκαιας: Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου Euroleague: Διπλό στο Βελιγράδι θέλει απόψε ο ΟλυμπιακόςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

