Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Κωσταλέξι στη Λάρισα: “Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω” λέει θεία της 51χρονης που ζούσε 42χρόνια στο σπίτι-φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

"Η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό" λέει η θεία της γυναίκας που είχε να βγει από το σπίτι από 9 ετών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωσταλέξι στη Λάρισα: “Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω” λέει θεία της 51χρονης που ζούσε 42χρόνια στο σπίτι-φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ onlarissa.gr

Ανοίγουν τα στόματα για το σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα με την ιστορία της 51χρονης που ζούσε για 42 χρόνια κλεισμένη στο σπίτι-φυλακή, να συγκλονίζει όπως έγραψε το dikastiko.gr

Κωσταλέξι στη Λάρισα

ΑΝΤ1

Κωσταλέξι στη Λάρισα: “Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω”

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε.

Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».

Κωσταλέξι στη Λάρισα: “Δεν είχε φτάσει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου η υπόθεση” λέει Αντιδήμαρχος

«Δεν είχε φτάσει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου η υπόθεση, κι αυτό είναι το περίεργο, ότι, σε μία τόσο κλειστή γειτονιά δεν ενημέρωσε κανείς την Κοινωνική Υπηρεσία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο αντιδήμαρχος Λάρισας, Σωτήρης Βούλγαρης, μιλώντας για την υπόθεση της 51χρονης, η οποία ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της επί 42 χρόνια.

Ο ίδιος, είπε, δεν την θυμόταν ούτε ως παιδί, παρά το γεγονός ότι ήταν εκπαιδευτικός.

Από το Σάββατο, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατος της μητέρας της, οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν αναλάβει τη φροντίδα της γυναίκας, η οποία όπως είπε ο Σ.Βούλγαρης, «επικοινωνιακά είναι καλά, έχει αντιληφθεί το γεγονός του θανάτου της μητέρας της και συνεργάζεται».

Ερωτηθείς για το αν η Αστυνομία γνώριζε την περίπτωση της 51χρονης και αν είχε στο παρελθόν μεταβεί στο σπίτι της, είπε πως «δεν έχω αντίληψη για παρουσία της Αστυνομίας, από τα ρεπορτάζ ξέρω ότι πήγαν εκεί για άλλο λόγο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ