Κοζάνη: Εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος – Στον εισαγγελέα 3 άτομα που συνελήφθησαν για μαστροπεία

Η 37χρονη μετά την καταγγελία της την Δευτέρα στην Αστυνομία, κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κοζάνη: Εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος – Στον εισαγγελέα 3 άτομα που συνελήφθησαν για μαστροπεία ΠΗΓΗ: FREEPIK

Μια φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε στην Κοζάνη όπου συνελήφθησαν 3 άτομα που κατηγορούνται ότι εξέδιδαν μια 37χρονη που είναι έγκυος. 

Οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας και σωματικής βλάβης εις βάρος της 37χρονης αλλοδαπής, θα οδηγηθούν σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα. 

Εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος

Freepik

Εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος: Κατέρρευσε η εγκυμονούσα μετά τη καταγγελία – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 37χρονη μετά την καταγγελία της την Δευτέρα στην Αστυνομία, κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα κατήγγελλε στην Αστυνομία ότι υπέστη από έναν 70χρονο σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο πλαίσιο της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή μιας 40χρονης και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.

Ακολούθησε από την πλευρά της Αστυνομίας η σύλληψη και των τριών. Εις βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία.

Η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος

FREEPIK

Άρθρο 349 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Μαστροπεία

1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.

2. Με κάθειρξη και χρηματική ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος αν το έγκλημα τελέστηκε: α) εναντίον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε (15) ετών, β) με απατηλά μέσα, γ) από τον ανιόντα συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας ή από θετό γονέα, σύζυγο, επίτροπο ή από άλλον στον οποίο έχουν εμπιστευθεί τον ανήλικο για ανατροφή, διδασκαλία επίβλεψη ή φύλαξη, έστω και προσωρινή, δ) από υπάλληλο ο οποίος κατά την άσκηση της υπηρεσίας του ή επωφελούμενος από την ιδιότητά του αυτή διαπράττει ή συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην πράξη, ε) με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, στ) με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος.

3. Εκτός των περιπτώσεων του άρθρου 323Α, όποιος κατ’ επάγγελμα ή από κερδοσκοπία προάγει ή εξωθεί ή εξαναγκάζει άλλον στην πορνεία ή εκμεταλλεύεται τα έσοδα από την πορνεία άλλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) μηνών και με χρηματική ποινή. Η τέλεση της πράξης από υπάλληλο, ο οποίος κατά την άσκηση της υπηρεσίας του ή επωφελούμενος από την ιδιότητά του αυτή διαπράττει ή συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην πράξη, συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ