Κρήτη: Συνελήφθη 48χρονος που ξυλοκόπησε τον πατέρα του – Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του
Ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη 48χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος ξυλοκόπησε τον 76χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άρχισε να τον χτυπά, να τον εξυβρίζει και να τον απειλεί.
Σύμφωνα με το patris.gr, o 76χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, όμως μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ο γιος του είχε ήδη τραπεί σε φυγή. Ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ξεκίνησε άμεσα η αναζήτηση του δράστη από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου στη θέα των αστυνομικών αντέδρασε έντονα και επιχείρησε να αντισταθεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες, εκατοντάδες φυσίγγια και σφαίρες, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Οι Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μήνυση κατά αγνώστων για την κλοπή μπαταριών και καλωδίων από πυροσβεστικό όχημα Οδηγίες προστασίας κατά τη διάρκεια καθαρισμών μετά από πυρκαγιές ΠΟΜΙΔΑ: Πλατφόρμα για στέγαση φοιτητών σε ιδιωτικές κατοικίες Φωτιά στη Ζάκυνθο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες Λαγανά και ΑρτεμισίωνΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr