Κτηματολόγια: “Γολγοθάς” η εξυπηρέτηση – Ουρές και απίστευτη ταλαιπωρία σε Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης γίνεται δέκτης των παραπόνων μελών του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

NEWSROOM
Κτηματολόγια: “Γολγοθάς” η εξυπηρέτηση – Ουρές και απίστευτη ταλαιπωρία σε Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους πολίτες που επέλεξαν να εξυπηρετηθούν σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου στα Κτηματολόγια της Θεσσαλονίκης και της Καλαμαριάς.

Από τις 5.30 πρωί σχηματίστηκαν ουρές τόσο στο Κτηματολόγιο της Θεσσαλονίκης όσο και της Καλαμαριάς, από πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν σε μία χειρόγραφη λίστα και να μπουν στην σειρά για να εξυπηρετηθούν.

Από την περασμένη Τρίτη, άνοιξε η λειτουργία των κτηματολογικών γραφείων και των υποθηκοφυλακείων, με αποτέλεσμα να καταργηθούν τα ραντεβού των πολιτών, τα οποία έχουν συσσωρευτεί όλα τώρα, ενώ το πρόβλημα επιτείνεται από το γεγονός ότι για τους υπαλλήλους παραμένει το καθεστώς της πανδημίας, καθώς παίρνουν άδειες ειδικού σκοπού, με αποτέλεσμα οι ελάχιστοι εναπομείναντες να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, καθώς ακούει τα παράπονα των μελών του που θέλουν να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του κτηματολογίου.

Δείτε τί ορίζει η απόφαση για τη λειτουργία του Κτηματολογίου και Υποθηκοφυλακείου Θεσσαλονίκης ΕΔΩΑπόφαση-Λειτουργίας-Υποθηκοφ-Θεσ-19.4

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ