Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της free-press εφημερίδας “Boulevard” Δεκεμβρίου -Ιανουαρίου

Η Boulevard είναι ένα μηνιαίο Free Press, το οποίο εκδίδεται και διευθύνεται εδώ και πέντε χρόνια από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο και στην οποία γράφει ομάδα γνωστών δημοσιογράφων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της free-press  εφημερίδας “Boulevard” Δεκεμβρίου -Ιανουαρίου

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της μηνιαίας εφημερίδας Boulevard, με άρθρα και θεματογραφία επικαιρότητας.

Στο φύλλο του Δεκεμβρίου, μεταξύ των άλλων, υπάρχει ενδιαφέρουσα αναφορά «στο παρόν και το μέλλον της πανδημίας covid – 19» με αρθρογραφία της Βάνας Σύψα, αναπληρώτριας καθηγήτριας Επιδημιολογίας και Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, του Δημήτριου Παρασκευή, αναπληρωτή καθηγητή Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ και του Ηλία Δημητρέλλου, νομικού.

Ακόμη, στο φύλλο Δεκεμβρίου, αρθρογραφούν: Μάριος Νόττας, διευθυντής Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας, Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης επί τιμή, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Σίμος Ανδρονίδης, υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ

Η Boulevard είναι ένα μηνιαίο Free Press, το οποίο εκδίδεται και διευθύνεται εδώ και πέντε χρόνια από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο (παλαιό αστυνομικό συντάκτη σε «Βραδυνή», «Ελεύθερο Τύπο», «Αθήνα 9,84 FM Stereo», «Star Channel») και πλαισιώνεται από ομάδα γνωστών συναδέλφων (Κώστας Κυριακόπουλος, Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, Κώστας Σαρρηκώστας, Αλέξανδρος Καλαφάτης κ. ά ).

Κυκλοφορεί σε τιράζ 6.000 φύλλων, από 120 άκρως επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημεία διανομής είναι βιβλιοπωλεία, καφέ, εστιατόρια και χώροι πολιτισμού (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ