Τρίτη 03 Αυγούστου 2021

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Boulevard , με αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στο αφιέρωμα υπάρχουν, μεταξύ των άλλων, κείμενα για τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη, τον Κάλβο, αναφορά στη συμμετοχή της Τέχνης στην Επανάσταση, ενώ σε infographics απεικονίζεται καλειδοσκόπιο διακοσίων χρόνων με την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Boulevard , με αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Με πολυσέλιδο αφιέρωμα (24 σελίδες) στα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση του 1821, κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της μηνιαίας Free Press εφημερίδας Boulevard.

Στο αφιέρωμα υπάρχουν, μεταξύ των άλλων, κείμενα για τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη, τον Κάλβο, αναφορά στη συμμετοχή της Τέχνης στην Επανάσταση (με πίνακες Ελλήνων και ξένων ζωγράφων) -ενώ σε infographics απεικονίζεται καλειδοσκόπιο διακοσίων χρόνων με την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.

Ακόμη στο φύλλο του Μαρτίου υπάρχει αποκλειστική συνέντευξη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, ενώ σε θέματα επικαιρότητας, αρθρογραφούν ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, η ομότιμη καθηγήτρια Ιωάννα Τσιβάκου, ο εκδότης και πολιτικός επιστήμων Ανδρέας Σιδέρης, η επισκέπτρια Λέκτορας στο τμήμα Ιστορίας Πολιτικής και διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Μερσίλεια Αναστασιάδου, ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας Μάριος Νόττας και ο υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ Σίμος Ανδρονίδης.

Η Boulevard ως μηνιαίο Free Press εισήλθε στον 6ο χρόνο συνεχούς κυκλοφορίας, και εκδίδεται και διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο (παλαιό αστυνομικό συντάκτη σε «Βραδυνή», «Ελεύθερο Τύπο», «Αθήνα 9,84 FM Stereo», «Star Channel»).

Πλαισιώνεται από ομάδα γνωστών δημοσιογράφων (Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, Κώστας Σαρρηκώστας, Κώστας Κυριακόπουλος, Αλέξανδρος Καλαφάτης κ. ά ).

Κυκλοφορεί σε τιράζ 6.000 φύλλων, από 120 άκρως επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σημεία διανομής είναι βιβλιοπωλεία, καφέ, εστιατόρια και χώροι πολιτισμού (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ