ΚΥΣΕΑ: Παράταση θητείας για αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη
EUROKINISSI Συνεδρίασε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των αρχηγών των γενικών επιτελείων Στρατού, αντιστράτηγου Γεωργίου Κωστίδη, Ναυτικού, αντινάυρχου Δημητρίου Ελευθέριου Κατάρα και Αεροπορίας, αντιπτεράρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη.
Αποφασίστηκε ακόμη η παράταση της θητείας του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Θεοδώρου Βάγια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Kατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος λόγω Fly Over Δύο επιθέσεις με γκαζάκια στον Κολωνό: Εξετάζονται οπαδικά κίνητρα ΔΣΑ: Απολογισμός Ανδρ. Κουτσόλαμπρου για τις πρώτες μέρες της θητείας Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: Ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις τηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

