Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου που βίαζε τα εγγόνια του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου που βίαζε τα εγγόνια του

Αναβλήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η δίκη του 71χρονου δικηγόρου που τον Μάιο του 2018 είχε συλληφθεί και στη συνέχεια καταδικασθεί για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος των εγγονιών του.

Η υπόθεση αναβλήθηκε εξαιτίας της απουσίας της βασικής μάρτυρας κατηγορίας, της εκπαιδευτικού που είχε αποκαλύψει την υπόθεση παρατηρώντας ύποπτη συμπεριφορά στα παιδάκια στα οποία πρόσφερε μαθησιακή υποστήριξη.

Να σημειωθεί ότι δικηγόρος πρωτόδικα είχε καταδικασθεί με 29 χρόνια κάθειρξης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 7χρονης εγγονής του και του 9χρονου αδελφού της

Η νέα ημερομηνία εκδίκασης θα ορισθεί με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας.

Μέχρι τη νέα ημερομηνία εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό, κατατέθηκε από την υπεράσπιση αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής, το οποίο και απορρίφθηκε από το Δικαστήριο. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πάλι είχε κατατεθεί αίτημα για να δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεσή του, καθώς και πάλι είχε απορριφθεί.

Στο άκουσμα μάλιστα της απορριπτικής απόφασης του Δικαστηρίου ο 71χρονος δικηγόρος που όλο αυτόν τον καιρό δηλώνει αθώος, ακούστηκε να λέει «τι θα κερδίσει το δικαστήριο και η δικαιοσύνη, αν παραμείνω κρατούμενος πέντε μήνες ακόμη στη φυλακή».

Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ