Λάρισα: 18χρονη υπέστη δύο ανακοπές σε γυμναστήριο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Μια 18χρονη κοπέλα έπαθε δύο ανακοπές και κατέρρευσε το απόγευμα της Πέμπτης σε γυμναστήριο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κοπέλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκαναν ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Από το ΓΝΛ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου η 18χρονη, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπως και έγινε.
Αυτή την ώρα η 18χρονη νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η κατάστασή της εκτιμάται ως κρίσιμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φωτιά στους Δελφούς: Επιχειρούν 42 πυροσβέστες Πάτρα: 35χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό – Την Τρίτη η απολογία του Κ. Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: “Ο φορολογούμενος θα πληρώσει το πρόστιμο” Συγκλονιστική εικόνα από τη Χίο: Πυροσβέστες κοιμούνται στην άκρη του δρόμου μετά τη “μάχη” με τις φλόγες – ΒΙΝΤΕΟΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr