Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει νηπιαγωγούς ότι κακοποίησαν το 3χρονο κοριτσάκι της – Κατέθεσε μήνυση

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει νηπιαγωγούς ότι κακοποίησαν το 3χρονο κοριτσάκι της – Κατέθεσε μήνυση freepik

Μια σοβαρή καταγγελία κακοποίησης 3χρονης έγινε στη Λάρισα, από τη  μητέρα ενός παιδιού η οποία υπέβαλε μήνυση σε δύο νηπιαγωγούς του παιδικού σταθμού που πήγαινε το κοριτσάκι για σωματικές βλάβες,  με την υπόθεση για κακοποίηση ανηλίκου να προκαλεί αντιδράσεις.

Λάρισα κακοποίηση 3χρονης: Τι καταγγέλλει η μητέρα

Τα σημάδια κακοποίησης στα χεράκια του κοριτσιού που είδε η μητέρα του, όταν επέστρεψε από τον δημοτικό παιδικό σταθμό στη Λάρισα φαίνονται καθαρά. Μεγάλες κοκκινίλες και γρατζουνιές. Στην αρχή φαντάστηκε, ότι το παιδί είχε καβγαδίσει με κάποιο άλλο παιδάκι, ωστόσο τη συνέχεια δεν μπορούσε ούτε η ίδια να τη φανταστεί.

“Όταν τράβηξα τα μανικάκια της είδα μεγάλα κόκκινα σημάδια και το παιδί φαινόταν ότι πονάει. Μου είπε ότι η κυρία το έπιασε από τα χέρια αναπαριστώντας ταυτόχρονα πολύ εμφατικά το ταρακούνησε και φώναζε δυνατά το όνομά της. Ηρέμησα το παιδί, προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι συνέβη και αμέσως παρατήρησα δαχτυλιές στο μάγουλο του παιδιού. Τη ρώτησα “αγάπη μου σε μάλωσε κανένας;’’ και μου λέει η κυρία μου έκανε παφ στο μάγουλο, τη χαστούκισε δηλαδή και μία άλλη κυρία της τράβηξε τα μαλλιά”.

Λάρισα κακοποίηση 3χρονου

FREEPIK

Λάρισα κακοποίηση 3χρονης: Οι δύο νηπιαγωγοί αρνούνται τις κατηγορίες

Η μητέρα κατήγγειλε στο star.gr, πως τηλεφώνησε αμέσως στον παιδικό σταθμό: “Δεν πήρα κάποια πειστική απάντηση δηλώναν όλοι άγνοια. Το παιδί έφυγε από εδώ χαρούμενο δεν είχε τίποτα δεν είχε κανένα σημάδι”.

Η μήνυση κατατέθηκε στις 13 Μαρτίου κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης. Το παιδί άλλαξε παιδικό σταθμό ενώ σύμφωνα με τη μητέρα το κοριτσάκι δεν ήλθε μετά το περιστατικό να ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι δύο νηπιαγωγοί αρνούνται ότι χτύπησαν ή πείραξαν με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί. Ο δικηγόρος τους λέει πως η υπόθεση είναι «εκτός πραγματικότητας και κατασκευασμένη». Μάλιστα, η μία νηπιαγωγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ