Λάρισα: Στον εισαγγελέα 41χρονος που κατείχε 270 δισκία MDMA και κάνναβη
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
eurokinissi Συνελήφθη, χθες Πέμπτη το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, ένας 41χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της διάδοσης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χθες πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.
Στην κατοχή του καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- πέντε νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -710,3- γραμμαρίων
- μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους -61,4- γραμμαρίων
- μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, σε βράχο, βάρους -4,7- γραμμαρίων
- -270- δισκία MDMA (ECSTASY)
- -2- ζυγαριές
- -1- κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

