Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Λέων για το θρίλερ της Πάτρας: Η εκταφή της Τζωρτζίνας έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε και στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λέων για το θρίλερ της Πάτρας: Η εκταφή της Τζωρτζίνας έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα – ΒΙΝΤΕΟ Facebook

Στα νέα στοιχεία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδειξε” ως αιτία θανάτου την υπερβολική δόση κεταμίνης.

Σχετικά με την έρευνα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Ουσιαστικά είναι μια επιβεβαίωση της αρχικής διερεύνησης του συναδέλφου. Η δόση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι θανατηφόρος, είναι αρκετά υψηλή και την έδωσε ως αιτία θανάτου στο παιδί.”

Όσον αφορά την εκταφή της Τζωρτζίνας, ο ιατροδικαστής, ανέφερε γιατί είναι αναγκαίο να γίνει: “Είναι μία διαδικασία την οποία πιθανά θα έπρεπε να είχαμε κάνει όταν είχε ανασυρθεί το τάμπλετ από την κοπέλα. Θα πρέπει να ληφθούν τρίχες για να πάμε προς τα πίσω για να δούμε αν υπήρχαν άλλες ουσίες προγενέστερα του περιστατικού θανάτου.”

Τέλος ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε και στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας και είπε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν στοιχεία που μας καθοδηγούν: “Στη Τζωρτζίνα, γνωρίζουμε το τέλος της δεν γνωρίζουμε την αρχή των επεισοδίων και των κρίσεων. Υπήρχαν ευρήματα σαφή, δεν ξεκινάμε από το μηδέν ούτε στο πρώτο παιδί ούτε στο δεύτερο, τα δύο πρώτα παιδιά μας καθοδηγούν, έχοντας και ως οδηγό τις τοξικολογικές εξετάσεις.”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ