Δευτέρα 02 Ιουνίου 2025

Ληστεία ΕΛΤΑ στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκε ΙΧ ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Ακράτας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ληστεία ΕΛΤΑ στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκε ΙΧ ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες SKAI

Ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ακράτας, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών σε σχέση με την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ που σημειώθηκε στις 27 Μαΐου στη Δάφνη Καλαβρύτων.

Πρόκειται για αυτοκίνητο που ταιριάζει με την περιγραφή που είχαν οι αστυνομικοί για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ΙΧ δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και έχει κλαπεί από περιοχή της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το αυτοκίνητο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά και να αναζητηθούν στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο δραστών που υπό την απειλή όπλων απέσπασαν περίπου 1.000 ευρώ από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Δάφνη Καλαβρύτων.

Φεύγοντας δε, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, όταν ένας πολίτης επιχείρησε να τους ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ