LIVE καταμέτρηση αποτελεσμάτων δικηγορικών συλλόγων – Δείτε ποιοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

Συνεχής ενημέρωση από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

NEWSROOM
LIVE καταμέτρηση αποτελεσμάτων δικηγορικών συλλόγων – Δείτε ποιοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

Σε εξέλιξη είναι η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσoυν οι πολίτες live τα ποσοστά καταμέτρησης και τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε Σύλλογο — από τα ποσοστά συμμετοχής έως την κατανομή ψήφων υπέρ των υποψηφίων και των συνδυασμών.

Ζωντανά αποτελέσματα — Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Αλλαγή σελίδας στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου: Η Κατερίνα Κοσμαδάκη νέα πρόεδρος

Γυρίζει σελίδα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, με την Κατερίνα Κοσμαδάκη να κόβει πρώτη το “νήμα”, συγκεντρώνοντας 328 ψήφους και τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Λογοθέτη 311 ψήφους, σε σύνολο 678 ψηφισάντων (έγκυρα ψηφοδέλτια 639, άκυρα 10, λευκά 29).

Η Κατερίνα Κοσμαδάκη είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το “τιμόνι” του Συλλόγου.

“Κλείδωσαν” οι Πρόεδροι στους Δικηγορικούς Συλλόγους Μεσολογγίου, Φλώρινας, Γιαννιτσών, Κιλκίς, Βέροιας, Καβάλας, Ξάνθης και Ορεστιάδας

Επανεκλογή στον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου για τον Χρήστο Παΐσιο, που ήταν όπως και το 2021 μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος, ενώ ανάλογο είναι και το σκηνικό στον Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας που η μοναδική υποψηφιότητα του Βασίλειου Καραντζίδη οδήγησε στην παραμονή του στη θέση του Προέδρου.

Αντιθέτως, αυτή τη φορά είχε αντίπαλο ο Χρήστος Τανάσκος, που πέτυχε έστω και οριακά την επανεκλογή του στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, λαμβάνοντας 50,59% έναντι του Αλέξιου Βλάχου με 49,41%.

Άνετη επικράτηση κατέγραψε η Ευρώπη Αρτόγλου στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς, εξασφαλίζοντας με 81,71% την επανεκλογή της έναντι του Αθανάσιου Γραμματικόπουλου (έλαβε 18,29%).

Από τον πρώτο γύρο έκλεισε αυτή τη φορά (το 2021 κρίθηκε στον δεύτερο) η αναμέτρηση στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας με την εκλογή ως νέου Προέδρου του Στέργιου Σουροβίκη (με 55,33%) έναντι του Γεώργιου Χατζόγλου (44,67%).

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας με ποσοστό 68,47% θα συνεχίσει για δεύτερη θητεία ο Γεώργιος Γραμμένος, που επικράτησε του ανθυποψηφίου του Αναστάσιου Κοιμτζίδη (31,53%).

Μοναδική υποψήφια Πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης ήταν σε αυτές τις εκλογές η Δέσποινα Χατζηφωτιάδου που ανανέωσε τη θητεία της, ενώ αντίστοιχη εικόνα στον Δικηγορικό Σύλλογο Ορεστιάδας, όπου επανεκλέχθηκε η Άννα Μεμετζή, καθώς αυτή τη φορά δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα.

Επανεκλογή προέδρων στους Δικηγορικούς Συλλόγους Σύρου, Άμφισσας και Κυπαρισσίας

Την επανεκλογή του εξασφάλισε ο Κωνσταντίνος Φιφλής στον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, λαμβάνοντας 56,32% των εγκύρων ψηφοδελτίων, έχοντας αυτή τη φορά δύο αντιπάλους (έναντι ενός το 2021) και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Απέργη, που πήρε 33,33% και τον Κωνσταντίνο Δοκιμάκη με 10,34%.

Σταθερά στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας βρίσκεται και μετά την αναμέτρηση αυτή η Σταυρούλα Πήττα, που συγκέντρωσε το 100% των ψήφων ως μοναδική υποψήφια, όπως και στις προηγούμενες εκλογές.

Μοναδικός υποψήφιος και επανεκλεγείς πρόεδρος είναι και ο Αθανάσιος Πετρόπουλος στον Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας. Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυπαρισσίας εκλέγονται οι Νικόλας Αγγελόπουλος, Καλκαβούρας Παναγιώτης, Χάιδω Παναγιωτοπούλου και Σοφία Σταθοπούλου.

Ξανά ο Αθανάσιος Θεοδόσης στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Ολοκληρώθηκε η εκλογική αναμέτρηση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας με την ανάδειξη του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος και σε αυτές τις εκλογές επανεξελέγη ο Αθανάσιος Θεοδόσης, που ήταν και η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση αυτή.

Όπως και το 2021 τις τρεις από τις 4 θέσεις των συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου κατέλαβαν ο Σωτήριος Πολύδωρος (με ποσοστό 72,46%), η Ειρήνη Θεοδωροπούλου (63,77%) και ο Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος (55,07%), ενώ την τέταρτη θέση πήρε αυτή τη φορά ο Σωκράτης Καλύβας (με 63,77%)

Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 80,23%, με 69 από τα 86 εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου να προσέρχονται στις κάλπες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr